Colegiul Comercial „Carol I“

104 de ani de învăţământ economic constănţean!

1920-2024

Arhivă

100 de ani

ANUNȚ!

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020 va avea loc 

luni, 09 Septembrie 2019, ora 09.00, în curtea școlii.  

Vă așteptăm cu drag!

An scolar 2019-2020

Festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc 

luni, 10.09.2018, ora 10.00.  

Vă așteptăm cu drag!

ANUNȚ IMPORTANT!

S-a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru zilele de luni 26.02.2018, marți 27.02.2018, miercuri 28.02.2018, joi 01.03.2018 și respectiv vineri 02.03.2018.

Comunicat de presă Instituția Prefectului

Dragi elevi, stimaţi părinți, stimaţi colegi, onoraţi invitaţi 

             Ne aflăm azi, aici, pentru a întâmpina, cu multe emoţii începutul unui nou an şcolar pe care ni-l dorim cu toţii plin de satisfacții, bucurii și reușite școlare.

Dragi elevi, vă doresc ca în noul an şcolar eforturile voastre îndreptate spre descoperirea şi dobândirea de noi cunoştinţe şi deprinderi, spre lărgirea orizontului de cunoaştere, spre descoperirea lumii din jurul vostru, să fie încununate  de succes. În acest demers, noi profesorii  vom fi alături de voi pentru a vă învăţa să învăţaţi, pentru a vă sădi în suflete încrederea, iubirea, speranţa şi respectul pentru valorile umane fundamentale. Este foarte important, dragii mei, să înțelegeți  că trebuie să învățați nu atât pentru școală şi pentru note, cât mai ales pentru viață, pentru a vă descoperi pe voi înşivă şi drumul pe care doriţi să-l urmaţi.

Dragi  elevi de clasa a XII a, pentru voi, azi este ultima deschidere de an școlar ca liceeni.  Anul ce urmează va fi un an mai dificil, este anul solicitărilor și al eforturilor, având în vedere că veţi avea de susţinut examene de bacalaureat şi de admitere la facultate. Eu vă urez mult succes în ceea ce urmează să întreprindeți,  putere de muncă și încredere în reușita voastră!  

Cei mai emoţionaţi azi, cred că sunt elevii de clasa a IX a, bobocii noştri, care probabil aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoască diriginţii, colegii, profesorii şi cărora eu le doresc să se adapteze uşor, să fie răbdători, conştiincioşi şi consecvenţi, să răspundă pozitiv solicitărilor şcolii, astfel încât să fim cu toţii mândri de rezultatele lor.

Stimaţi părinţi, chiar dacă de multe ori simţiţi  că grijile materiale vă copleşesc, trebuie să conştientizaţi că este foarte important să vă implicaţi în educaţia copiilor dumneavoastră într-o strânsă relaţie cu școala. Noi vă mulţumim pentru modul în care aţi înţeles să răspundeţi nevoilor şcolii şi sperăm în continuare să ne bazăm pe sprijinul dumneavoastră.

Dragii mei colegi, împreună purtăm responsabilitatea de a lumina mintea și de a sensibiliza sufletul tinerilor noştri elevi; vă mulţumesc pentru dăruirea voastră, pentru profesionalismul de care daţi dovadă an de an şi vă urez să fiţi sănătoşi, puternici şi răbdători, pentru ca împreună să călăuzim paşii elevilor noştri pe drumul cunoaşterii şi al performanţelor.

Succes în noul an şcolar! 

Mesajul domnului Liviu Marian Pop, Ministrul Educației Naționale, pentru începutul de an școlar

Festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc 

luni, 11.09.2017, ora 10.00.  

Vă așteptăm cu drag!

Festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc luni, 15.09.2014, ora 9.00. 

Vă așteptăm cu drag!       

                                                                                    

ANUNȚ

Colegiul Comercial Carol I Constanţa anunţă intenţia de a deschide procedura de “Selecţie de oferte” în vederea închirierii sălii de sport în afara orelor de curs, pentru anul şcolar 2013-2014. Documentaţia cu privire la Selecţia de oferte poate fi achiziţionată de la secretariatul unităţii din Strada Decebal nr.  15, Constanţa în perioada 9-28 octombrie între orele 12.00-14.00. Costul documentaţiei este 100 Ron şi va fi achitat la casierie. Ofertele se vor depune cu  cel puţin 24 de ore înainte de deschiderea acestora, care va avea loc marti, 29 octombrie 2013, ora 12, la sediul unităţii.

Cuvântul Doamnei Director Dima Adriana la

      deschiderea anului şcolar 2013-2014

 

        Dragi, elevi, colegi, stimaţi părinţi, onorată asistenţă

   Astăzi, la deschiderea noului an şcolar, permiteţi-mi să adresez câteva mesaje celor implicaţi în procesul instructiv-educativ.

    Urez tuturor elevilor şcolii mult succes în noul an şcolar şi îmi exprim dorinţa ca ei să înţeleagă că fără educaţie, fără implicare, seriozitate, consecvenţă şi răbdare nu pot acumula acel bagaj de cunoştinţe care să le permită să devină oameni adevăraţi, să se afirme în domeniul pe care şi-l aleg, să fie în viitor un sprijin real pentru societate, pentru familie.

    Elevilor de clasa a IX-a care, cu siguranţă, au astăzi cele mai multe emoţii, emoţii specifice unui nou început, le doresc mult succes şi sper ca tot ceea ce găsesc aici să se ridice la nivelul aşteptărilor, sper să se integreze foarte bine şi să trăiască frumos momentele vieţii de licean.

    Să nu-i uităm pe elevii claselor a XII-a, pe care îi aşteaptă poate cel mai important examen, bacalaureatul, şi căror şcoala le va oferi tot sprijinul necesar pentru obţinerea celor mai bune rezultate.

    Le mulţumesc părinţilor care s-au implicat  până acum în viaţa şcolii, care au colaborat şi ne-au sprijinit ori de câte ori a fost necesar şi sunt convinsă că ne putem baza pe sprijinul lor şi de acum înainte.

   Colegilor mei le doresc multă putere de muncă, sănătate, răbdare în rezolvarea problemelor ce vor apărea în activitatea didactică şcolară şi extraşcolară.

Bun venit în lumea celor care ştiu ce vor!

Asigurarea unei educaţii de specialitate economică pentru creşterea şanselor absolvenţilor de a avea acces în învăţământul superior.

Realizarea unei bune inserţii profesionale pe piaţa muncii, în contextul actual al integrării în Uniunea Europeană.

Deschiderea noului an școlar 2012-2013

Pagina întreţinută de: Steliana G.                            - Consultanţă: Adriana M. & Steliana G