Colegiul Comercial „Carol I“

104 de ani de învăţământ economic constănţean!

1920-2024

Promovare

Pliant Final 2024.pdf
flyer digital scm 2024.pdfColegiul Comercial "Carol I" la Târgul HoReCa 


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, alături de Organizația de Management al Destinației O.M.D. Mamaia-Constanța și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța organizează în perioada 21 – 24 martie 2024, la Pavilionul Expozițional Mamaia, a XX-a ediție a Salonului de Dotări Hoteliere, eveniment desfășurat cu scopul de a facilita încheierea de parteneriate comerciale și contracte avantajoase pentru agenții economici din sectorul HoReCa.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a alăturat manifestării, în cadrul campaniei de promovare a învățământul dual în domeniul HoReCa.

Colegiul Comercial “Carol I” a onorat invitația, fiind prezent cu un stand de promovare a ofertei educaționale a școlii și având astfel oportunitatea de a relaționa cu agenții economici din domeniul de activitate.Colegiul Comercial "Carol I" la Junior Pastry Chef ediția I

Astăzi, 20 octombrie, la VIVO Constanța s-a desfășurat prima ediție a proiectului Junior Pastry Chef, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

La eveniment au participat și elevii liceului nostru, din clasele a IX-a si a XI-a, învățământ profesional, însoțiți de profesorii lor coordonatori, Laura Leța, Anamaria Anghel, Ana-Maria Bedeleanu Haneș și Mioara Stroe. Ei au pregătit diverse specialități culinare de patiserie din Dobrogea.ȘCOALA DE CARTE ȘI MESERII

          Școala de Carte și Meserii este un program de formare profesională realizat după metoda germană, adică o îmbinare bine echilibrată între teorie și practică. 

Găsiți mai multe informații la:

https://www.facebook.com/ScoalaDeCarteSiMeserii

https://www.scoaladecartesimeserii.ro/


dipl institutie, CECCAR Aprilie 2023_fara.pdf

MESERIA FACE DIFERENȚA

Ghid de orientare în carieră prin învățământul profesional și dual


Pliant Final 2023.pdf
Carol_Grafic.pdf
Comunicat de presa saptamana meseriilor.pdf

În perioada 14-18 octombrie 2019, sub egida proiectului European Vocational Skills Week, având marca de calitate ,,Partener oficial al Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale 2019,, se organizează a cincea ediție a târgului ofertelor educaționale din învățământul profesional și dual

Instituția noastră de învățământ organizează în această săptămână activități la care sunt invitați toți cei interesați: elevi ai claselor a VII-a, a VIII-a, părinții acestora, profesori, etc.

Activitati promovare meserii 14-18 oct 2019.docx

Vineri, 4.10.2019, în amfiteatrul colegiului,  a avut loc deschiderea oficială a clasei de învățământ profesional dual,  calificarea comerciant-vânzător.

Deschiderea anului scolar pentru elevii inv dual.docx

Pagina întreţinută de: Steliana G                       - Consultanţă: Adriana M. & Steliana G